Trailer: PowerWash Simulator krijgt Back to the Future DLC

-

Na de PowerWash Simulator SpongeBob SquarePants DLC is er nu weer een nieuwe samenwerking aangekondigd. Er komt namelijk een Back to the Future DLC naar PowerWash Simulator.

Door de PowerWash Simulator roadmap wisten we dat er een nieuwe DLC op de planning stond. Wie had echter gedacht dat het om Back to the Future ging. Eerder ontving de game al gratis content geïnspireerd op Tomb Raider en Final Fantasy. Over de nieuwe DLC is nog weinig bekend, maar in de aankondigingstrailer is te zien dat we in ieder geval de iconische auto mogen gaan schoonmaken. De CEO van FuturLab liet tevens weten dat ze nu zowel het verleden, het heden en de toekomst kunnen tonen. De vorige DLC's hadden zes levels, dus je kunt ongeveer hetzelfde verwachten van Back to the Future.

Er wordt binnenkort meer informatie over de DLC naar buiten gebracht.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PowerWash Simulator

Ontwikkelaar:

FuturLab

Uitgever:

Square Enix

Release:

19 mei 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord