Trailer: Prince of Persia: The Lost Crown trailer toont de wereld

Geplaatst:

De wereld van Prince of Persia: The Lost Crown zit vol met monsters, valstrikken en geheimen. Laat dat nu net het onderwerp zijn van de trailer die door Ubisoft is vrijgegeven.

Als het gaat om Prince of Persia: The Lost Crown dan laat Ubisoft er geen gras over groeien. We hebben ondertussen al aardig wat trailers mogen bewonderen. Zo kregen we al gedeeltes van de eerste levels van Prince of Persia: The Lost Crown te zien. Dit keer staat de wereld centraal. In de nieuwe trailer zien we een aantal van de verschillende landschappen waar onze soldaat doorheen moet trekken. Qua gebieden zien we sowieso de Hyrcanian Forest, Sacred Archives en de oceaan voorbij komen. Terwijl er ondertussen ook korte beelden worden getoond van de andere regio’s in de game. Het zal geen verrassing voor je zijn, dat de wereld vol zit met monsters. Deze zijn gebonden aan de verschillende gebieden en dat lijkt meer dan genoeg variatie te bieden. Hoe ze er precies uitzien kun je in de trailer hieronder bekijken.

Wij hebben alvast een preview van Prince of Persia: The Lost Crown voor je klaarstaan.

Prince of Persia: The Lost Crown gaat verschijnen op 18 januari voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Lost Crown

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 januari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord