Trailer: Professor Layton: The New World of Steam onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2023 02:19

De Britse detective Professor Layton keert terug in een nieuw avontuur. Nintendo heeft Professor Layton and The New World of Steam aangekondigd tijdens Nintendo Direct.

Inmiddels zijn er al talloze games van Professor Layton verschenen, maar voor de echte puzzelfanaten kan het nooit genoeg zijn. Misschien is daarom nu weer een nieuwe game in de reeks aangekondigd in de vorm van Professor Layton and The New World of Steam. Uit de teaser die tijdens de Nintendo Direct is getoond valt nog niet heel veel te halen. Veel meer dan dat Professor Layton zijn hoedje vasthoudt is er niet te zien. Uit de titel van de game en de teaser valt wel op te maken dat we te maken krijgen met een puzzelgame waarbij een industriële setting de boventoon voert.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Professor Layon and The New World of Steam.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Professor Layton and The New World of Steam

Series

-

Uitgever

Level-5

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Level-5

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord