Dr. Fetus' Mean Meat Machine

  • Ontwikkelaar Headup Development
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Puzzel erop los in Dr. Fetus' Mean Meat Machine

Ben jij een ware puzzelfanaat en hou jij van uitdaging? Dan is wellicht Dr. Fetus' Mean Meat Machine wat voor jou.

Deze match-4 puzzelgame is aangekondigd via een trailer door uitgever Thunderful Games. Dr. Fetus' Mean Meat Machine speelt zich af in het Super Meat Boy-universum. Locaties uit deze franchise zijn opnieuw te bewonderen. Ook is de game geïnspireerd door de wijze van puzzelen in de Puyo Puyo Tetris-franchise. Niet alleen draait het om het verplaatsen van kleurrijke figuren, maar ook het ontwijken van vallen en gevaren. Het verhaal draait om Dr. Fetus die een perfecte kloon wil creëren van Meat Boy.

Dr. Fetus' Mean Meat Machine is in 2023 beschikbaar voor pc, Nintendo Switch, Xbox Series en Xbox One en PlayStation 4 en 5. Check hier onze review van Super Meat Boy Forever.

BRON Thunderful Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?