Trailer: Ravenlok kent een releasedatum

Geplaatst:

Ben jij klaar om Alice in Wonderland na te spelen in Ravenlok? Mooi, want de releasedatum is zojuist vrijgegeven door ontwikkelaar Cococucumber.

Ravenlok is de derde en tevens de laatste game in de Cococucumber volume-element trilogie. Hiervoor waren zij bezig met Echo Generation en Riverbond. Ravenlok vertelt het verhaal van een jong meisje die zichzelf verliest in een magische wereld. Vele fantasierijke werelden zijn inspiratie geweest voor deze indiegame, maar in de trailer zien we vooral Alice in Wonderland terug. De voxel kunststijl is duidelijk te zien en het geeft de avonturengame prachtig vorm. We zien dat er flink wat eindbazen zijn om tegen te strijden in Ravenlok. Gelukkig zijn er ook wat vriendelijke NPC's die de speler een handje helpen.

Ravenlok is beschikbaar vanaf 4 mei voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One. De avonturengame verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Cococucumber
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ravenlok

Series

-

Uitgever

Cococucumber

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

4 mei 2023

Ontwikkelaar

Cococucumber

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord