Trailer: Releasedatum Ghost Trick: Phantom Detective onthuld

Geplaatst:

Shu Takumi kwam tijdens Capcom Spotlight in hoogst eigen persoon even de releasedatum van Ghost Trick: Phantom Detective melden. Dat deed hij natuurlijk niet zonder een trailer te tonen.

In Ghost Trick: Phantom Detective speel je als Sissel. De beste man is zojuist vermoord en komt er al snel achter dat hij zijn geheugen verloren is. Niet heel fijn natuurlijk, maar hij ontdekt ook dat hij over een bijzondere gave beschikt. Hij kan reizen tussen de geestenwereld en de wereld zoals wij die kennen. Door gebruik te maken van deze bijzondere gave moet je puzzels op zien te lossen en er uiteindelijk achter zien te komen wie jou nou heeft vermoord. Je bent immers niet voor niets een Phantom Detective.

De oplettende kijker zal in onderstaande trailer vast het één en ander herkennen uit Ace Attorney. Niet heel vreemd, want Shu Takumi is de bedenker van Ace Attorney. Mocht je van die games houden, dan heb je wellicht geen Objection! om ook met Ghost Trick: Phantom Detective aan de slag te gaan. De game verscheen overigens al in 2010, maar verschijnt nu ook op de platformen van vandaag de dag.

Ghost Trick: Phantom Detective verschijnt op 30 juni op pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox.

Bron: Capcom Spotlight
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost Trick: Phantom Detective

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

14 januari 2011

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord