Trailer: Releasedatum Lysfanga: The Time Shift Warrior onthuld

Geplaatst:

Lysfanga: The Time Shift Warrior heeft eindelijk een releasedatum. We kunnen de game over een paar weken al spelen.

Tijdens Summer Game Fest vorig jaar werd Lysfanga: The Time Shift Warrior aangekondigd. Deze bijzondere game van Sand Door Stdio en Quantic Dream laat je klonen van jezelf gebruiken en de tijd terugdraaien om je vijanden te lijf te gaan. Tijdens de aankondiging van de game werd aanvankelijk aangegeven dat Lysfanga: The Time Shift Warrior in 2023 uit zou komen. Die releasewindow werd helaas niet gehaald. Middels een trailer met nieuwe gameplaybeelden laat Quantic Dream vandaag weten dat de release gelukkig niet zo lang meer op zich wachten. Over een paar weken kunnen we al met de game aan de slag.

Lysfanga: The Time Shift Warrior verschijnt 13 februari op pc via Steam en via de Epic Games Store. Lees hier onze preview van Lysfanga: The Time Shift Warrior op gamescom.

Bron: Quantic Dream
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lysfanga: The Time Shift Warrior

Series

-

Uitgever

Quantic Dream

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

13 februari 2024

Ontwikkelaar

Sand Door Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord