Trailer: Releasedatum The Great War: Western Front bekendgemaakt

Geplaatst:

Frontier Foundry heeft de releasedatum van de strategische Eerste Wereldoorlog game The Great War: Western Front bekendgemaakt en deelt direct een nieuwe trailer.

The Great War: Western Front plaats spelers in de huid van een officier in de Eerste Wereldoorlog. Je speelt niet alleen als de Geallieerde, maar ook de Centralen. Je kunt dus veel veldslagen verwachten in België en Frankrijk. De game bestaat uit twee specifieke rollen die de gameplay bepalen. Het begint met de zogenoemde Theatre Commander, waarin je via turn-based strategie je troepen klaarstoomt voor de veldslag. Daarna is het aan de veldcommandant om de troepen aan te sturen en verandert de game in real-time strategie. In de trailer worden de verschillen tussen deze twee rollen duidelijk gemaakt. Net zoals tijdens de Eerste Wereldoorlog kun je strategische plekken aanwijzen voor bombardementen en loopgraven creëren. Naast de campagne is er ook nog een Skirmish Mode waarin je je eigen veldslagen kunt maken en een multiplayer modus.

The Great War: Western Front is onderdeel van het Steam Next Fest op 6 februari. Je kunt dan aan de slag met de demo die je kennis laat maken met de tutorial en de derde slag bij Ieper in België. Op 30 maart verschijnt de game voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Great War: Western Front

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2023

Ontwikkelaar

Petroglyph

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord