Video: Check de campaign van The Great War: Western Front

Geplaatst:

Frontier Foundry houdt zich bezig met het uitgeven van diverse soorten games. Binnenkort kun je aan de slag met The Great War: Western Front en vandaag checken we de campaign.

The Great War: Western Front is een oorlogsstrategiegame, waarin je de legers aanstuurt. Je kunt de eerste veldslagen commanderen in 1914 of je kan jezelf midden in de actie begeven in 1916. Je moet als commandant je bezighouden met de economie, maar je moet ook durven te investeren in technologieën die je de overhand kunnen bieden in de strijd tegen de oppositie. Wanneer je terugkeert naar slagvelden, dan zie je de gevolgen van jouw acties. Er zijn veel elementen uit de Eerste Wereldoorlog waar je als commandant rekening mee moet houden. Zo is het aan jou om een loopgraafnetwerk op te zetten, agressief te handelen in luchtgevechten en te dealen met de vijandelijke geschutaanvallen.

Check hier de releasedatum van The Great War: Western Front.

The Great War: Western Front is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Great War: Western Front

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2023

Ontwikkelaar

Petroglyph

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord