Trailer: Releasedatum Warhammer 40,000: Boltgun vrijgegeven

Geplaatst:

Wat krijg je als je DOOM combineert met jouw favoriete Warhammer 40,000 Space Marine? Dan is de kans groot dat het erg veel gaat lijken op Warhammer 40,000: Boltgun!

Ja, want Warhammer 40,000: Boltgun is een first-person shooter die inspiratie haalt uit de jaren '90. De gunplay is bruut en de actie is snel. De game zit tevens volgepropt met het chaotische gespuis dat we kennen uit het universum van Warhammer 40,000. Tuurlijk zit er ook een metal soundtrack in verwerkt, zodat het pakketje helemaal af is. Ben jij klaar om in de stalen laarzen van de Space Marine te stappen en met jouw Boltgun alle daemons of Chaos tussen zes planken richting huis te sturen?

Check hier onze review van Warhammer 40,000: Darktide; de meest recent verschenen Warhammer-game.

Warhammer 40,000: Boltgun is beschikbaar vanaf 23 mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Warhammer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Boltgun

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Auroch Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord