Legend of Mana

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 24 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Remaster Legend of Mana komt naar Nintendo Switch

Er is een remaster van Legend of Mana onderweg naar de Nintendo Switch. Dit werd tijdens de Nintendo Direct van vanavond onthuld.

Het gaat erg goed met de Mana-serie van Square-Enix. Vorig jaar konden we nog genieten van de remaster van Trials of Mana, die voorheen niet eerder in het Westen was uitgekomen. Nu heeft Nintendo aangekondigd dat een remake van Legend of Mana ook onderweg is naar de Nintendo Switch. Deze actie-RPG kwam in 1999 voor het eerst uit op de PlayStation en is het vierde deel in de Mana-serie. De remaster bevat opgepoetste HD graphics en een aantal nieuwe features. Ook is de minigame Ring Ring Land straks te spelen, die voorheen alleen in de Japanse release beschikbaar was.

Legend of Mana verschijnt 24 juni op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?