Trailer: Reus 2 aangekondigd

-

Herinner je nog de indiegame Reus? Die game is ondertussen al tien jaar oud en ondertussen is de game-industrie nogal veranderd. Dat houdt Abbey Games niet tegen om na al die jaren Reus 2 aan te kondigen.

Abbey Games is een Nederlandse studio die aardig wat succes wist te boeken met de God sim Reus. Reus 2 gaat de bekende formule volgen met een aantal verbeteringen en veranderingen. De studio wil namelijk fans en nieuwkomers verwelkomen. In Reus 2 ben je als reus verantwoordelijk voor de planeten en moet je kijken welke gevolgen je acties hebben. De planeten zijn in het begin nogal leeg en daardoor moet je zorgen voor mensen, flora en fauna. Daarvoor moet je ook verschillende biomen hebben. Bepaalde combinaties zorgen ervoor dat de mensen hun doelen kunnen bereiken en evolueren. Van oorlog voeren tot het verkennen van de ruimte, alles is mogelijk voor de bewoners. Ondertussen krijg je steeds meer opties en zelfs nieuwe reuzen die je kunt inzetten. Je kunt de aankondigingstrailer hieronder bekijken.

Reus 2 gaat verschijnen voor de pc, maar heeft nog geen releasedatum.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Reus 2

Ontwikkelaar:

Abbey Games

Uitgever:

Firesquid

Release:

23 mei 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord