Trailer: Reveil ontvangt nieuwe trailer tijdens FearFest

-

Pixelsplit heeft tijdens FearFest een nieuwe trailer gedeeld van Reveil, de first-person thriller die focust op puzzels en het verkennen van de locaties. Als je niet van wandelende etalagepoppen houdt, dan wordt het geen rustgevende ervaring.

Walter Thompson wordt wakker en realiseert zich vervolgens dat zijn vrouw en dochter zijn verdwenen. Terwijl je hoofdpijn hebt, moet je aan de bak om antwoorden te vinden. Door de omgevingen te verkennen en puzzels op te lossen probeer je herinneringen te vinden en op de juiste volgorde te zetten. Het wordt allemaal nog gekker, want de lijn tussen de realiteit en je verbeelding wordt steeds dunner. Nou, dat wordt wel duidelijk uit de nieuwe trailer. Op een sfeervolle manier worden een aantal normale locaties uit de game getoond. Later komt het circus in beeld en wordt het allemaal nogal bizar. Het is op dat moment dat wandelende etalagepoppen op je af komen. Meer weten over deze game? Wij hebben al een preview van Reveil voor je klaarstaan.

Reveil verschijnt in 2024 voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot REVEIL

Ontwikkelaar:

Pixelsplit

Uitgever:

Daedalic Entertainment

Release:

6 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord