Sable

  • Ontwikkelaar Shedworks
  • Eerste releasedatum 23 september 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Sable trailer toont de open wereld

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over Sable. Uitgever Raw Fury heeft echter een nieuwe trailer onthuld.

Sable is een open wereld-game met een zeer unieke stijl. Je speelt als het personage Sable en gaat deze wereld verkennen met je hoverbike. De trailer wordt van commentaar voorzien door Gregorios Kythreotis van ontwikkelaar Shedworks. Hij vertelt wat over het achtergrondverhaal van Sabel, de wereld waarin de game zich afspeelt en de verschillende ruimteschepen die zijn neergestort. We zien ook de hoverbike in actie. De speler krijgt de mogelijkheid om dit voertuig te versieren met nieuwe onderdelen.

Sable is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc en Xbox One.

BRON Raw Fury

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?