Trailer: Saints Row krijgt nieuwe trailer net voor launch

Geplaatst: 11 augustus 2022 13:32
-

Saints Row lanceert later deze maand. In aanloop naar die release brengen Deep Silver en Volition een nieuwe overzichtstrailer uit.

Op het moment van schrijven is de Saints Row reboot minder dan twee weken verwijderd van lancering. In de nieuwe titel zullen fans in de schoenen stappen van de nieuwe Boss terwijl ze de Saints opbouwen in een nieuwe stad, Santo Ileso. Aangezien de franchise krankzinnige proporties had bereikt met Saints Row 4, is een reboot een slimme zet, en veel fans zijn enthousiast. Dat wil niet zeggen dat de weg naar de release niet hobbelig is geweest, maar Deep Silver en Volition hebben een nieuwe trailer voor Saints Row vrijgegeven. Het geeft fans een breed overzicht van alles wat ze kunnen verwachten in de game, dus het zou iedereen die behoefte heeft aan een snelle opfrisser goed van dienst moeten zijn. De video bespreekt ook de nieuwe Criminal Ventures-functie, die een van de manieren is waarop Saints Row zich onderscheidt van zijn voorgangers. Het is de methode om fan-favoriete elementen zoals verzekeringsfraude terug te brengen, maar het geeft ook weer hoe de Saints hun criminele imperium hebben opgebouwd, direct invloed hebben op de straten van Santo Ileso, en anderszins hun opkomst naar de macht laten zien. Deze zakelijke fronten zijn allemaal onderdeel van Eli's plan, en ze sluiten allemaal mooi aan op het grote thema van "je eigen baas worden" in Saints Row.

De reboot van Saints Row staat op de planning voor een launch op 23 augustus, na één keer uitgesteld te zijn.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

1 september 2006

-

Xbox 360

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord