Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Saints Row uitgesteld naar volgend jaar zomer

Fans van Saints Row moeten helaas nog iets langer wachten. Saints Row is namelijk uitgesteld naar volgend jaar zomer.

Februari 2022 wordt een drukke periode voor gamers. Er staan dan een heleboel games op de planning die in de kortste maand van het jaar uitkomen. Zo ook de tijdens gamescom aangekondigde reboot van Saints Row. Ontwikkelaar Volition en uitgever Deep Silver hebben echter aangegeven dat de misdaadgame niet meer tijdens de drukste maand van volgend jaar uitkomt. In een persbericht geeft Volition aan nog wat meer tijd nodig te hebben om van Saints Row een echt goede game te maken die aansluit bij de visie die ze voor de game had. De game wordt nog wat verder opgepoetst en afgewerkt om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Ook geeft Volition aan dat de coronapandemie nog steeds een grote impact heeft op het ontwikkelproces. Om die redenen verschijnt Saints Row dus een half jaar later.

Saints Row verschijnt 23 augustus voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Deep Silver Volition

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?