Releasedatum Saints Row uitbreiding bekendgemaakt

Geplaatst: 2 mei 2023 19:45
Aangepast: 2 mei 2023 19:46
-

Deep Silver en Volition hebben de releasedatum van The Heis & Hazardous dlc voor Saints Row onthuld. Dit deden ze via het officiële Twitterkanaal van Saints Row.

Na een Dead Island 2-pakket met cosmetische items, is het nu dan tijd voor het echte werk. The Heist & The Hazardous is de eerste grote uitbreiding voor Saints Row. Enige tijd geleden werd de post-launch roadmap voor Saints Row bekendgemaakt. Hierin werd al bekendgemaakt dat The Heist & The Hazardous de eerste van in ieder geval drie grote uitbreidingen is. Deze maken allemaal onderdeel uit van de expansion pass. Chris Hardy en The Boss komen met elkaar in aanraking en die confrontatie zorgt ervoor dat de Saints zinnen op wraak. The Heist & The Hazardous brengt naast nieuwe verhaalmissies ook nieuwe events en cosmetische items met zich mee. Tegelijkertijd wordt ook de gratis Sunshine Springs update op dezelfde datum uitgebracht.

Saints Row's The Heist & The Hazardous uitbreiding staat gepland voor een release op 9 mei voor alle versies van de game. Check onze Saints Row review.

Bron: Deep Silver
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

Deep Silver

Release:

23 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord