Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum Saints Row uitbreiding bekendgemaakt

Deep Silver en Volition hebben de releasedatum van The Heis & Hazardous dlc voor Saints Row onthuld. Dit deden ze via het officiële Twitterkanaal van Saints Row.

Na een Dead Island 2-pakket met cosmetische items, is het nu dan tijd voor het echte werk. The Heist & The Hazardous is de eerste grote uitbreiding voor Saints Row. Enige tijd geleden werd de post-launch roadmap voor Saints Row bekendgemaakt. Hierin werd al bekendgemaakt dat The Heist & The Hazardous de eerste van in ieder geval drie grote uitbreidingen is. Deze maken allemaal onderdeel uit van de expansion pass. Chris Hardy en The Boss komen met elkaar in aanraking en die confrontatie zorgt ervoor dat de Saints zinnen op wraak. The Heist & The Hazardous brengt naast nieuwe verhaalmissies ook nieuwe events en cosmetische items met zich mee. Tegelijkertijd wordt ook de gratis Sunshine Springs update op dezelfde datum uitgebracht.

Saints Row's The Heist & The Hazardous uitbreiding staat gepland voor een release op 9 mei voor alle versies van de game. Check onze Saints Row review.

BRON Deep Silver

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?