Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Saints Row post-launch roadmap bekendgemaakt

Veel liefde heeft Saints Row (2022) niet mogen ontvangen op lancering, maar wellicht komt hier eindelijk verandering in. De plannen voor de post-launch content van de actiegame zijn namelijk onthuld.

De informatie wordt vrijgegeven via een roadmap. Daarin staat wat spelers kunnen verwachten in de nabije toekomst. In april kunnen alle spelers aan de slag met een crossover. Cosmetische items uit Dead Island 2 worden namelijk toegevoegd om de release van de horrorgame te vieren. In mei verschijnt de eerste uitbreiding, genaamd The Heist and The Hazardous. Daarnaast kunnen we in de maand mei een update verwachten die een nieuwe District toevoegt en de combat op de schop neemt. In juli verschijnt de tweede uitbreiding, genaamd Doc Ketchum’s Murder Circus - dit is een nieuwe gamemodus. Natuurlijk komt deze gepaard met een QoL-update die gratis is voor alle spelers. Tot slot komt er een uitbreiding aan in augustus, maar de naam van deze DLC is nog niet bekend. Ontwikkelaar Volition belooft meer details over de updates en DLC's vrij te geven in de toekomst.

Bekijk hier onze review van Saints Row.

Saints Row is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?