Saints Row post-launch roadmap bekendgemaakt

Geplaatst: 28 maart 2023 19:20

Veel liefde heeft Saints Row (2022) niet mogen ontvangen op lancering, maar wellicht komt hier eindelijk verandering in. De plannen voor de post-launch content van de actiegame zijn namelijk onthuld.

De informatie wordt vrijgegeven via een roadmap. Daarin staat wat spelers kunnen verwachten in de nabije toekomst. In april kunnen alle spelers aan de slag met een crossover. Cosmetische items uit Dead Island 2 worden namelijk toegevoegd om de release van de horrorgame te vieren. In mei verschijnt de eerste uitbreiding, genaamd The Heist and The Hazardous. Daarnaast kunnen we in de maand mei een update verwachten die een nieuwe District toevoegt en de combat op de schop neemt. In juli verschijnt de tweede uitbreiding, genaamd Doc Ketchum’s Murder Circus - dit is een nieuwe gamemodus. Natuurlijk komt deze gepaard met een QoL-update die gratis is voor alle spelers. Tot slot komt er een uitbreiding aan in augustus, maar de naam van deze DLC is nog niet bekend. Ontwikkelaar Volition belooft meer details over de updates en DLC's vrij te geven in de toekomst.

Bekijk hier onze review van Saints Row.

Saints Row is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Saints Row
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Series

Saints Row

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 augustus 2022

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord