Saints Row studio Volition verplaatst naar Gearbox

Geplaatst: 17 november 2022 09:30
-

De schijnbaar ondermaatse prestaties van Saints Row hebben ertoe geleid dat de ontwikkelaar Volition op is gegaan in Gearbox. Dit maakte Embracer Group onlangs bekend.

Het nieuws verscheen in het 2e kwartaal 2022 financiële rapport van Embracer Group. Volgens de uitgever is dit de eerste interne overdracht waarmee een grote studio wordt verplaatst tussen operatieve groepen. In het rapport staan ook aanwijzingen die erop wijzen dat er in de toekomst meer van dit soort interne overdrachten plaats gaan vinden. Volgens Embracer heeft Saints Row financieel gezien in het tweede kwartaal van 2022 wel in lijn met de verwachtingen van het management gepresteerd. Volgens de uitgever werd de organische groei tijdens het kwartaal van 35% vooral gedreven door nieuwe releases binnen PC/console, met name de reboot van Saints Row, die op 23 augustus 2022 uitkwam. Hoewel, het rapport stelt ook dat de ontvangst van Saints Row niet aan de verwachtingen voldeed en de fanbase gedeeltelijk gepolariseerd achterliet.

Wat de verhuizing van Volition naar Gearbox betekent voor de toekomst van de Saints Row franchise, is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

Deep Silver

Release:

23 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord