Second Extinction

  • Ontwikkelaar Systemic Reaction
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Second Extinction trailer vrijgegeven

De doorlopende stroom van trailers tijdens de Inside Xbox-show is nog niet gestopt. Dino-knaller Second Extinction is namelijk ook voorzien van een dikke trailer.

De developer Systemic Reaction is een nieuwe studio die onder de Avalanche Studios Group valt. Het doel van deze ontwikkelaar is het maken van sandbox games in unieke settings, met het gebruik van veel creativiteit. Dat sandbox gedeelte is zeker wel deel van Second Extinction, maar origineel is het niet per se. Toch heeft het schieten op dinosaurussen natuurlijk wel wat, al helemaal als het in next-gen graphics gebeurt. Het doel van de game is om gemuteerde dino's uit te roeien. Lekker extreem wel. Zo te zien krijg je een ruim aanbod aan beschikbare wapens om de hordes agressieve, gemuteerde velociraptors uit te schakelen.

Second Extinction komt naar de Xbox Series X, Xbox One en PC.

BRON Inside Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?