Sekiro: Shadows Die Twice

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 22 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Sekiro Game of the Year Edition releasedatum bekend

De releasedatum van Sekiro: Shadows Die Twice is bekend en Fromsoftware heeft hiervoor een trailer uitgebracht. De Game of the Year Edition is gratis te downloaden.

De nieuwe editie van de game is eigenlijk gewoon een gratis update voor mensen die de game al gekocht hebben. Het voegt een aantal nieuwe features toe aan Sekiro. Het gaat onder andere om een nieuwe 'boss challenge' modus en nieuwe skins voor de personages. Maar de grootste nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om jouw prestaties in de game te vergelijken met andere spelers. De update is te downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf de release van de Game of the Year Edition is Sekiro ook verkrijgbaar via Google Stadia, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. De update voegt geen nieuwe vijanden, bazen of storylines toe aan de game, maar het kan mensen wel een reden geven om de game weer eens op te starten. De 'boss challenge' modus kan de game weer net wat interessanter maken.

Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition is te downloaden vanaf 28 oktober.

BRON Glitched

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?