Trailer: Session kreeg tijdens de Nacon Connect een releasedatum

Geplaatst:

De skateboard game Session kreeg tijdens de Nacon Connect een nieuwe trailer en een releasedatum. De game kwam al in 2019 uit als Early Access.

Tijdens de showcase maakte de uitgever dan eindelijk de releasedatum van de volledige game bekend met een nieuwe trailer. Vorig jaar tijdens de Nacon Connect showcase werd er ook een trailer van Session getoond, maar dat was ter ere van een nieuwe update die een nieuw speelbaar personage introduceerde dat gebaseerd is op een echte professionele skateboarder, Daewon Song. De game is geïnspireerd op de 'Gouden Era' van het skateboarden, de jaren 90.

Session is te spelen op de pc en de Xbox consoles.

Bron: Nacon Connect

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Session

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

17 september 2019

Ontwikkelaar

Crea-ture Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord