Trailer: Ninja Turtles komen naar Session: Skate Sim

Geplaatst:
Aangepast: 1 augustus 2023 23:11

Met een nieuwe film in aantocht duiken de Teenage Mutant Ninja Turtles werkelijk waar overal op. Zo ook in de skateboardgame Session: Skate Sim.

Als je dacht dat de Teenage Mutant Ninja Turtles zich tussen het vechten door alleen maar volvreten aan pizza's, dan heb je het mooi mis. Ze houden er namelijk een nogal bizarre hobby op na: skateboarden. Dit blijkt wel uit het feit dat ze momenteel te zien zijn in Session: Skate Sim. Hoewel je balans houden op een skateboard met vijf tenen aan iedere voet voor velen al lastig is, laten de Ninja Turtles haarfijn zien dat het ook geen probleem is als je voeten maar uit twee tenen bestaan. Op hun dooie gemak laten ze de sickste tricks zien in het riool. Deze samenwerking komt natuurlijk niet geheel toevallig als de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem bijna in de bioscopen draait. Met een beetje mazzel kun je in stijl skateboarden met de Ninja Turtles als je één van de pizza controllers van Xbox weet te bemachtigen.

Wil je zelf graag aan de slag met Raphael, Donatello, Michelangelo en Leonardo? Dat kan, want de update is vanaf nu gratis beschikbaar voor iedereen die Session: Skate Sim in zijn bezig heeft.

Bron: Nacon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Session

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

17 september 2019

Ontwikkelaar

Crea-ture Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord