Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Shadows of the Damned

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 24 juni 2011
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Shadows of the Damned Remastered in ontwikkeling

Een ware cultklassieker wordt in een nieuw jasje gestoken. Grasshopper kondigt via een trailer aan dat Shadows of the Damned een remaster gaat ontvangen.

Zoals we gewend zijn van Grasshopper is de trailer belachelijk en krankzinnig. Terwijl de community manager van Grasshopper een verhaal wil vertellen, komt de protagonist van Shadows of the Damned - die we natuurlijk kennen als Garcia Hotspur - binnengewandeld. Hij schiet eerst bijna een gat door het hoofd van Suda51 en daarna blaast hij de manager van zijn sokken. Het moge duidelijk zijn: Shadows of the Damned krijgt een remaster. Daarnaast is er aangekondigd dat we op 14 juni een showcase van Grasshopper mogen verwachten. Wellicht krijgen we dan een releasedatum en wat platformen te horen, want we weten nog maar bar weinig over de aankomende remaster van Shadows of the Damned.

Check hier onze review van Shadows of the Damned.

Shadows of the Damned is nu beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Wanneer we de remaster mogen verwachten is op dit moment nog niet bekend.

BRON Grasshopper

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?