Shovel Knight Pocket Dungeon

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Shovel Knight Pocket Dungeon komt naar de Switch

Er komt een nieuwe Shovel Knight-game naar de Nintendo Switch. Met Shovel Knight Pocket Dungeon betreedt Yacht Club Games met de franchise een nieuw genre.

En dat genre is het puzzel-genre. Yacht Club Games en Vine maken samen deze actievolle breinbreker. In Shovel Knight Pocket Dungeon kun je spelen als één van de tien helden van de Shovel Knight-games. Deze personages hebben allemaal hun eigen speciale vaardigheden. De vallende blokjes zorgen telkens voor een nieuwe puzzelervaring. Je kunt ook tegen een vriend of vriendin spelen en elkaar het leven zuur maken. Shovel Knight is bij Gameliner een welbekend fenomeen. De indiegame pakte de hoofdprijs in onze Top 5-video over invloedrijke indiegames. Bekijk hier onze review van Shovel Knight, waar de indie-legende begon.

Shovel Knight Pocket Dungeon is beschikbaar tijdens de feestdagen voor de Nintendo Switch. Of de puzzelgame ook op andere platformen uitkomt is op dit moment nog niet bekend.

BRON Nintendo

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?