Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Shovel Knight Pocket Dungeon

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Puzzel
  • Gameliner score

Shovel Knight Pocket Dungeon heeft een releasedatum

Shovel Knight Pocket Dungeon heeft eindelijk een releasedatum in the pocket. De game is minder dan een maand van ons verwijderd.

De aankondiging van Shovel Knight Pocket Dungeon kwam voor velen als een verrassing. Met deze game betreedt de ridder in het blauw een geheel nieuw genre. Pocket Dungeon is namelijk geen platformer, maar geeft een eigen draai aan het puzzelgenre. In de game schep je jouw weg door door tal van vijanden, ontgrendel je nieuwe bepantsering en maak je gave eindbazen met de grond gelijk. Dit doe je in een speelveld met vallende blokken. Deze unieke titel van Yacht Club Games is drie jaar lang in de maak geweest en heeft in die tijd een hoop fans vergaard. De game heeft nu eindelijk een releasedatum te pakken. Pocket Dungeon is nog net op tijd voor de kerst, maar haalt Sinterklaas niet meer.

onbekend

Shovel Knight Pocket Dungeon verschijnt op 13 december voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?