Trailer: Smalland: Survive the Wilds ziet het levenslicht

Geplaatst:

Er was eens een game genaamd Smalland, waarvan de ontwikkeling jaren geleden al begon. Ondanks alle tegenslagen en de velen jaren gaat de game dit jaar verschijnen en draagt het de naam Smalland: Survive The Wilds.

Smalland: Survive The Wilds is dus al jaren in ontwikkeling, maar gaat binnenkort nog het levenslicht zien. De game heeft een gloednieuwe trailer gekregen en een Early Access releasedatum. Het moet wel opboksen tegen de populaire game Grounded, die de Early Access al heeft verlaten. In Smalland: Survive The Wilds moet je samen met vrienden zien te overleven in een magische wereld. Het probleem is alleen dat je behoort tot een klein elfenras. Hierdoor zijn alle insecten die je tegenkomt een stuk groter. Gelukkig, betekent dit ook dat je op allerlei dieren kunt rijden en zo snel door de wereld kunt reizen. Naast het vechten en verzamelen van grondstoffen kun je ook op zoek naar zijmissies en kun je je eigen nederzetting bouwen.

Smalland: Survive The Wilds komt uit als Early Access-titel op 29 maart voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Smalland: Survive The Wilds

Series

-

Uitgever

Merge Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

29 maart 2023

Ontwikkelaar

Merge Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord