Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Grounded heeft early access officieel verlaten

Survivalgame Grounded heeft early access officieel verlaten en is nu uit! Dit maakte ontwikkelaar Obsidian Entertainment bekend.

De 1.0 releasedatum van Grounded was al even bekend, maar nu is het eindelijk zover. De game kwam in 2020 uit in early access. Bram zag toen al de potentie in Grounded in zijn preview. Na twee jaar kunnen spelers eindelijk met de volledige game aan de slag. Zo kan je nu het verhaal van Grounded spelen en kunnen we eindelijk het antwoord vinden op de vraag, waarom we zo klein zijn in de game. Een trailer van de 1.0 release is hieronder te bekijken.

Grounded is nu officieel uit op de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?