Grounded komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Een aantal Xbox-games komen naar andere platformen en Grounded is er daar eentje van. Tijdens de Nintendo Direct: Partner Showcase kregen we te zien hoe je als klein mensje moet zien te overleven in de achtertuin. Nu Grounded naar Nintendo Switch komt, kun je de game zelfs in je eigen tuin spelen.

Grounded is een populaire survivalgame waarin je opeens bent gekrompen. Het is vervolgens aan jou om de mysteriën van de achtertuin te ontdekken en het gevecht aan te gaan met insecten die een stuk groter zijn dan jij. Je kunt ze dus niet even platstampen. Belangrijker nog zijn de vragen: Hoe ben ik gekrompen en hoe kom ik weer naar huis? De campagne geeft uiteindelijk antwoord op die vragen, maar je zult eerst moeten zien te overleven. Grondstoffen verzamelen en uitvalsbasissen bouwen horen daar natuurlijk bij. Als je de game niet in je eentje durft te spelen vanwege alle insecten dan kun je de hulp van drie andere inschakelen. Er is ook een playground modus, waarin je als bouwer compleet los kunt gaan en niet afhankelijk bent van het verzamelen van materialen. Hoe Grounded eruit ziet op de Nintendo Switch is te zien in de trailer hieronder. Benieuwd naar Grounded? Wij hebben al een pc review van Grounded voor je klaarstaan.

Grounded verschijnt op 16 april voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct: Partner Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord