Grounded krijgt New Game+ via Fully Yoked 1.4 Update

Geplaatst:

Grounded is binnenkort een nieuwe contentupdate rijker. Check hier wat de Fully Yoked 1.4 Update allemaal te bieden heeft!

Om te beginnen worden er nieuwe eindbazen toegevoegd. In Grounded kun je drie mierenkolonies vinden en de Fully Yoked 1.4 Update breidt deze krioelnesten uit. Er worden namelijk mierenkoninginnen toegevoegd. De speler krijgt hierbij de keuze om een bondgenootschap te sluiten of de royaliteit te verraden. Welk pad je ook bewandelt, let op - het heeft effect op hoe de gehele kolonie op de speler reageert. Daarnaast krijgt Grounded een New Game+-optie. Voordat spelers aan de slag kunnen gaan met de remix, moeten ze wel eerst de eindbazen van de survivalgame hebben verslagen. Daarna kun je via Wendells nieuwste creatie - de REMIX.R - een alternatieve dimensie instappen, waar je te maken krijgt met andere spawns, sterkere 'Raw Science' vijanden en diverse geheimen. De Fully Yoked 1.4 Update brengt verder een volledig Japanse voice-over met zich mee, geeft hosts de mogelijkheid om saves in te laden tijdens een multiplayersessie en zorgt voor volledige cross-play tussen alle toekomstige platformen. Qua gameplaycontent kunnen Grounded-fans ook hun ei kwijt met duchtige wapens, nieuwe pantserstukken, verse achievements en - last but not least - babymiertjes als huisdieren. Is dat alles? Nee, maar ontwikkelaar Obsidian belooft alle details te delen wanneer de Fully Yoked 1.4 Update op 16 april komt te verschijnen.

Check hier onze review van Grounded.

Grounded Fully Yoked 14 Update1

Grounded is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles. De survivalgame is vanaf 16 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord