Grounded ontvangt Super Duper Update

Geplaatst:

Het gaat nog steeds erg lekker met Grounded. De game bezit een gezonde spelersbasis en de volgende grote update is onderweg.

De update draagt de naam Super Duper Update en het is niet heel lastig om je in te beelden waarom. Er komt flink wat nieuwe content naar de survivalgame van Obsidian. Zo maken de wespen eindelijk hun entree in de achtertuin. Het zijn vijandige wezens die bij het minste gerucht al wakker worden en meteen met een heel team de speler aanvallen. Ja, je moet niet sollen met het wespennest, want er wordt ook een nieuwe eindbaas toegevoegd: de Wasp Queen. Daarnaast wordt de Super Duper geïntroduceerd. Dit is een duplicatiemachine die jouw items kan verdubbelen in ruil voor Raw Science. Verder bevat de update nieuwe toevoegingen voor je basis en een heleboel Quality of Life-features. Jouw nieuwe huisvlieg (de Handy Gnat) kan zelfs helpen met het construeren van diverse huisprojecten. Ja, Bob de Bouwer is er niks bij. In de bronvermelding kun je alle details van de aankomende Super Duper Update lezen. Wees gewaarschuwd: het is een flink lange lijst.

Check hier onze review van Grounded.

Grounded Super Duper Update1

Grounded is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One.

Bron: Obsidian
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord