Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Grounded 1.0 releasedatum onthuld

De kleinste survivalgame van Xbox heeft zojuist een 1.0 releasedatum ontvangen. Grounded verlaat in september de Early Access en heeft nu een vaste releasedatum te pakken.

Het nieuws werd gevierd via Twitter. Game Director Adam Brennecke bedankt de fans voor de twee jaar aan support. Hij benoemt de Grounded animatieserie die in de maak is en de laatste update die Grounded gaat ontvangen in de Early Access. Het wapen- en pantsersysteem krijgt een herziening, er komt een nieuw kookgebouw waar de gerechten worden verplaatst en je kunt de kleinste insecten adopteren als huisdieren. Grounded lanceert met een volledig verhaal en nog een aantal verrassingen.

Bekijk hier onze preview van Grounded.

Grounded is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Op 27 september kun je Grounded 1.0 ervaren.

BRON Obsidian Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?