Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Animatieserie van Grounded in de maak

Deed de survivalgame Grounded je ooit denken aan films, zoals Honey, I Shrunk the Kids? Wie weet krijg je iets in die richting wanneer de animatieserie van Grounded wordt uitgebracht.

Volgens de website Deadline is er namelijk een Grounded animatieserie in productie. Brent Friedman heeft de regie over het project. Je kent hem misschien wel als de schrijver van de populaire Star Wars: The Clone Wars serie. Net zoals in de game gaat de serie vier personages volgen, die per ongeluk in aanraking komen met de krimptechnologie. We komen wellicht meer te weten tijdens San Diego Comic Con, want dan is er een booth beschikbaar voor de nieuwe serie van Grounded.

Games en animatieshows zijn geen onbekenden. Onlangs heeft Netflix Arcane uitgebracht en zijn ze bezig met The Cuphead Show.

Grounded8

Grounded is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Grounded verlaat de Early Access in september.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?