Animatieserie van Grounded in de maak

Geplaatst:

Deed de survivalgame Grounded je ooit denken aan films, zoals Honey, I Shrunk the Kids? Wie weet krijg je iets in die richting wanneer de animatieserie van Grounded wordt uitgebracht.

Volgens de website Deadline is er namelijk een Grounded animatieserie in productie. Brent Friedman heeft de regie over het project. Je kent hem misschien wel als de schrijver van de populaire Star Wars: The Clone Wars serie. Net zoals in de game gaat de serie vier personages volgen, die per ongeluk in aanraking komen met de krimptechnologie. We komen wellicht meer te weten tijdens San Diego Comic Con, want dan is er een booth beschikbaar voor de nieuwe serie van Grounded.

Games en animatieshows zijn geen onbekenden. Onlangs heeft Netflix Arcane uitgebracht en zijn ze bezig met The Cuphead Show.

Grounded8

Grounded is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Grounded verlaat de Early Access in september.

Bron: Deadline
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord