League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Series: Nieuwe beelden League of Legends-serie Arcane onthuld

Netflix en Riot Games hebben nieuwe beelden onthuld van de komende geanimeerde League of Legends-serie: Arcane. In de trailer zijn enkele bekende personages van de game te zien.

Het is de eerste keer dat Netflix en Riot Games trailerbeelden vrijgeven die daadwerkelijk iets weggeven van het verhaal dat Arcane vertelt. De show speelt zich af in de utopische wereld Piltover en in de "onderdrukte ondergrondse wereld Zaun." De serie volgt het verhaal van twee iconische League of Legends-personages en de "kracht die hen uit elkaar drijft." Bekijk hieronder de nieuw vrijgegeven trailer van League of Legends-serie: Arcane:

Riot kondigde in 2019 aan dat zij samen met Netflix werkten aan een geanimeerde League of Legends-serie. De serie verschijnt deze herfst op Netflix. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

BRON Netflix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?