Series: Nieuwe beelden League of Legends-serie Arcane onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2021 11:03

Netflix en Riot Games hebben nieuwe beelden onthuld van de komende geanimeerde League of Legends-serie: Arcane. In de trailer zijn enkele bekende personages van de game te zien.

Het is de eerste keer dat Netflix en Riot Games trailerbeelden vrijgeven die daadwerkelijk iets weggeven van het verhaal dat Arcane vertelt. De show speelt zich af in de utopische wereld Piltover en in de "onderdrukte ondergrondse wereld Zaun." De serie volgt het verhaal van twee iconische League of Legends-personages en de "kracht die hen uit elkaar drijft." Bekijk hieronder de nieuw vrijgegeven trailer van League of Legends-serie: Arcane:

Riot kondigde in 2019 aan dat zij samen met Netflix werkten aan een geanimeerde League of Legends-serie. De serie verschijnt deze herfst op Netflix. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

Bron: Netflix

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord