Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Grounded verlaat de Early Access in september

Na twee jaar is het tijd voor Grounded de Early Access te verlaten. En dat gaat de game ook doen in september.

Vorige maand kreeg Grounded nog de Bug Strike Back update en ook daarvoor waren de ontwikkelaars druk met allerlei updates. De game is dan ook erg populair, want Grounded heeft de tien miljoen spelers al bereikt. Het zou je maar gebeuren dat je als tiener opeens even groot bent als een insect. Vervolgens moet je ook nog zien te overleven in je eigen achtertuin en allerlei insecten te lijf gaan. Het verhaal staat dan ook centraal in de nieuwe trailer.

Grounded verschijnt op 22 september voor pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Xbox & Bethesda Games Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?