Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score

Video: Grounded krijgt update The Bugs Strike Back

Grounded heeft zojuist een gratis nieuwe update gekregen. Deze update heet The Bugs Strike Back.

In de game Grounded ben je ontzettend gekrompen en moet je als mens ter grootte van een insect je achtertuin gaan verkennen. Dit is natuurlijk niet zonder gevaren, daar alles ineens veel groter is en ook insecten en andere dieren ineens toch een stuk minder vriendelijk naar je zijn. Deze insecten staan dan ook centraal in de nieuwste gratis update van Grounded. In een speciale video laten de ontwikkelaars weten wat we van de nieuwe update genaamd The Bugs Strike Back kunnen verwachten. Als eerste is een nieuwe mechanic toegevoegd die Faction Reactivity heet. Wanneer je steeds insecten van dezelfde soort aan blijft vallen, worden ze je uiteindelijk zat en komen ze naar jou toe om je een lesje te leren. Daarnaast is er ook een voorwerp toegevoegd dat de Waft Emitter heet. Met dit voorwerp kun je bepalen welke insecten er op je af komen. Tot slot vind je in de tuin ook nieuwe MIX.R-machines. Deze kun je aanzetten om aan Raw Science te komen.

The Bugs Strike Back is nu beschikbaar in Grounded voor pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?