Grounded heeft tien miljoen spelers

Geplaatst:

Bij Obsidian Entertainment werd de champagne al uit de kast gehaald, want hun survival-game Grounded heeft een nieuw mijlpaal bereikt. Er zijn namelijk tien miljoen spelers.

Grounded is een survival-game waarbij je als mens gekrompen bent tot het formaat van een insect en moet zien te overleven in de achtertuin. De game verscheen in 2020 als Early Access titel en heeft sindsdien verschillende updates gekregen. Zo verscheen de grote The Shroom & Doom update in 2021 en volgde een aantal maanden de Hot And Hazy-update. Dat de updates goed worden ontvangen is wel duidelijk. Aan het eind van 2020 behaalde Grounded al de vijf miljoen spelers, maar dat is nu flink uitgebreid. Om de mijlpaal te vieren is het dit weekend mogelijk om de game gratis uit te proberen.

Grounded is als Early Access-titel te spelen via de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Xbox Wire

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord