Trailer: Song of Iron krijgt een vervolg

Geplaatst: 14 september 2022 20:35

Het vervolg op Song of Iron is vandaag aangekondigd. In de trailer krijgen we te zien dat het verhaal van Song of Iron 2 zich niet beperkt tot het typische tijdperk van de Noormannen.

In het eerste deel komt het hoofdpersonage erachter dat zijn dorp is verwoest en sterft zijn geliefde. Hoe het met de bewoners van het dorp afloopt krijg je niet te weten in het eerste deel, maar daarom is Song of Iron 2 in het leven geroepen. Je gaat het gevecht aan met de valse goden om de tot slaaf gemaakte bewoners te redden en alle clans te verenigen. Wat vooral opvalt aan de trailer is de moderne tijd. We krijgen namelijk te zien hoe de Noorman door een ruimteschip loopt en daar een soort stormtroopers tegenkomt. Je kunt dus weer aan de slag met een fantasieverhaal geïnspireerd door de noorse Mythologie. Als je benieuwd bent naar het eerste deel dan hebben wij een Song of Iron review voor je klaarstaan. De trailer van Song of Iron 2 is hieronder te bekijken.

Song of Iron 2 heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt voor de pc en Xbox Series. Binnenkort kun je wel al aan de slag met de demo op Steam.

Bron: ID@Xbox

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Song of Iron 2

Series

-

Uitgever

Escape LLC

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Escape LLC

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord