Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Arise: A Simple Story

  • Eerste releasedatum 3 december 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Sony kondigt Arise: A Simple Story aan

Tijdens de afgelopen State of Play heeft Sony een nieuwe game aangekondigd. Sony kondigde namelijk Arise: A Simple Story aan.

Arise: A Simple Story wordt ontwikkeld door Piccolo en uitgegeven door Techland, die onder andere verantwoordelijk is voor Dying Light. Arise A Simple Story is een verhaal dat begint bij een uitvaart. Je wordt wakker in het hiernamaals en volgt vervolgens de reis door je leven zoals je dat beleefd had. Je krijgt de kans om alle mooie momenten, maar ook alle slechte momenten, opnieuw te beleven. Je krijgt echter wel de mogelijkheid om deze momenten anders te laten verlopen dan toen je nog leefde. Aan de trailer te zien, wordt het een game waarin platformen en puzzels een grote rol gaan spelen.

Arise A Simple Story verschijnt in december voor de PlayStation 4

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?