Arise: A Simple Story

  • Eerste releasedatum 3 december 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Arise: A Simple Story publicatiedatum bekendgemaakt

Indie ontwikkelaar Piccolo in combinatie met uitgever Techland Publishing heeft de publicatiedatum bekendgemaakt voor Arise: A Simple Story.

Arise: A Simple Story is een nieuwe indie titel. Het verhaal volgt het leven van een oude man wiens leven voorbij is. In limbo ziet hij een licht waartoe hij zich aangetrokken voelt. Terwijl je je een weg baant naar het licht herbeleef je moment uit het leven van de man. Het belooft een verhaal over liefde en verlies te worden. De game behandelt thema’s zoals herinneringen, liefde, de dood en tijd. Tijd en de beheersing daarvan zal ook een rol spelen in de gameplay van Arise: A Simple Story.

Arise: A Simple Story komt uit op 3 december voor de PlayStation 4, Xbox One en op de pc via de Epic Games Store.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?