Trailer: Splatoon 3 officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2021 01:35

Vandaag sloot Nintendo haar Direct af met de aankondiging van Splatoon 3. De populaire verfshooter krijgt een derde deel in de serie.

Met de trailer wist Nintendo de kijker tijdens diens Direct behoorlijk in spanning houden over wat voor Splatoon-game we voorgeschoteld krijgen. Het leek er even op dat het om een ander type game zou gaan dan we van de Splatoon-franchise gewend zijn, maar uiteindelijk werd toch de oude vertrouwde gameplay getoond van de schietgrage Inklings en Octolings. Splatoon en Splatoon 2 zijn beide goed ontvangen. Het is dus ook niet zo vreemd dat Nintendo nu met een derde deel op de proppen komt. De game speelt zich af in het zonovergoten Splatlands en in de nieuwe stad Splatsville. Uiteraard wordt deze nieuwe iteratie voorzien van nieuwe wapens en moves.

Splatoon 3 wordt in 2022 op de Nintendo Switch uitgebracht.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord