Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Square Enix onthult PS5 exclusive Project Athia

Bij de PlayStation 5 horen natuurlijk PlayStation exclusives. Zo heeft Square Enix tijdens de PS5 livestream de PlayStation 5 exclusive Project Athia onthuld.

Project Athia is een nieuwe game van Square Enix en Luminous Productions. Er werd niet veel over de game onthuld, maar aan de onthullingstrailer te zien, lijkt het hier te gaan om een action adventure-game. In Project Athia speelt een jonge vrouw de hoofdrol. Ze heet speciale krachten en moet zien te overleven in een vreemde wereld. Deze wereld zit vol met vreemde wezens die zo uit een fantasieboek lijken te komen.

Project Athia verschijnt exclusief voor de PlayStation 5.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?