Trailer: Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge komt naar PS VR2

Geplaatst:

Sony had tijdens State of Play ook aandacht voor de PlayStation VR2. De Enhanced Edition van Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge is aangekondigd.

Twee jaar geleden verscheen Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge voor de Oculus Quest. ILMxLAB brengt de game nu ook naar PlayStation VR2. In deze virtuele reality game speel je als een droid reparateur die een noodlanding moet maken op Batuu. Je stort hier letterlijk en figuurlijk in een avontuur waar je missies moet voltooien, het moet opnemen tegen de Guavian Death Gang en moet infiltreren bij een First Order departement. Hieronder kun je de gameplaybeelden van Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge bekijken.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Enhanced Edition heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt ergens in 2023 voor PlayStation VR2.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

19 november 2020

Ontwikkelaar

ILMxLAB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord