Trailer: Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt volgende maand

Geplaatst: 22 oktober 2020 07:49

We kunnen in november weer aan de slag met een nieuwe Star Wars-game. De VR-game Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt namelijk volgende maand.

Eerder deze maand konden we nog lekker dogfighten in Star Wars: Squadrons, volgende maand komt er alweer een nieuwe Star Wars-game uit. Deze zomer werd namelijk de VR-game Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge onthuld en die komt volgende maand al uit. Deze game, die exclusief voor de Oculus Quest wordt ontwikkeld, draait om een Droid-monteur op de planeet Batuu. Deze monteur reist de planeet af en ontdekt daar onder andere een oude Jedi-tempel. In de game kom je verschillende bekende personages tegen, zoals C3PO en Yoda. De originele acteurs vertolken in de game ook de stemmen van deze personages. Ontwikkelaar ILMxLAB geeft daarnaast aan dat ze ook al aan een tweede deel werkt, dat volgend jaar verschijnt.

Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt 19 november voor de Oculus Quest.

Bron: ILMxLAB
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

19 november 2020

Ontwikkelaar

ILMxLAB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord