Trailer: Starship Troopers: Extermination releasedatum onthuld

-

Het leger van de United Citizen Federation heeft je nodig, want binnenkort gaat de oorlog tegen de Arachnids weer van start. De shooter Starship Troopers: Extermination heeft namelijk een releasedatum gekregen. Tegelijkertijd krijgen we wat nieuwe beelden te zien.

Fans van Starship Troopers kunnen deze maand nog gaan genieten van een nieuwe game. In Starship Troopers - Terran Command mochten ze al de leiding nemen over het leger, maar dat was een real-time strategiegame. Ditmaal moet je samen met andere spelers strijden tegen de gedrochten. Met de Morita Assault Rifle in je hand schiet je erop los en moet je basissen bouwen, zodat je belangrijke locaties op Valaka kunt beschermen. Er zijn verschillende klasse en tijdens een missie is er ruimte voor zestien spelers. Je moet samenwerken om de missie tot een succes te brengen. De spelers worden verdeeld in groepen van vier, zodat je de vijf verschillende insecten goed kunt bestrijden. De map is namelijk best groot en kent vijf zones. Ondertussen wordt het je steeds moeilijker gemaakt, want de Arachnids blijven komen, tenzij je hun nesten vernietigd.

De Early Access van Starship Troopers: Extermination begint op 18 mei. De game is alleen te spelen via de pc.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starship Troopers: Extermination

Ontwikkelaar:

Offworld Industries

Uitgever:

Offworld Industries

Release:

2023 ,

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord