Starship Troopers: Extermination heeft 1.0 releasedatum

-

I'm doing my part! De explosieve shooter Starship Troopers: Extermination heeft een 1.0 releasedatum te pakken voor zowel pc als consoles.

Ben jij klaar om lid te worden van de Deep Space Vanguard? Ik hoop het wel, want niemand minder dan Casper Van Dien (Starship Troopers) staat klaar om bevelen naar je kop te slingeren. Als General Johnny Rico stuurt hij 16 spelers aan in deze coöperatieve first-person shooter. Het doel is duidelijk: insecten verdelgen. De troopers van democratie zijn tegenwoordig erg populair - ja, ik kijk naar Helldivers 2 - en ontwikkelaar Offworld hoopt natuurlijk te profiteren van het groeiende subgenre. Tijdens de Future Games Show laten ze ons meer zien van een update die nog vóór de 1.0-releasedatum wordt vrijgegeven.

Starship Troopers: Extermination is nu beschikbaar via Steam Early Access. Op 11 oktober arriveert de shooter in de 1.0-versie voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Future Games Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starship Troopers: Extermination

Ontwikkelaar:

Offworld Industries

Uitgever:

Offworld Industries

Release:

2023 ,

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord