Trailer: Steel de show in Homicidal All-Stars

Geplaatst:

Good Shepherd Entertainment heeft hun nieuwe game Homicidal All-Stars aangekondigd. Hierin mag je je gedragen als een brutale crimineel in de arena, zolang je de bevolking vermaakt.

De toekomst zit er niet rooskleurig uit als we Homicidal All-Stars moeten geloven. In deze game wordt je samen met criminelen in de arena gezet. Dit wordt allemaal uitgezonden, want de bevolking moet natuurlijk wel vermaakt worden. De directeur van de show bepaald dan ook wat er gaat gebeuren, waardoor de regels zomaar kunnen veranderen. Mocht je de game streamen dan heeft Twitch-chat de regie in handen. Het is dan ook het doel om verder te komen door puzzels op te lossen, vallen te ontwijken en je tegenstanders op brute wijze te vermoorden. Je kunt dit niet zonder beperkingen doen, want Homicidal All-Stars is een strategiegame met een turn-based gevechtssysteem.

Homicidal All-Stars heeft nog geen releasedatum, maar wordt sowieso voor de pc uitgegeven.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Showgunners

Series

-

Uitgever

Good Shepherd Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Artificer

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord