Trailer: Story of Seasons: A Wonderful Life krijgt een remake

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2022 21:25

Story of Seasons: A Wonderful Life krijgt een remake. Dat werd aangekondigd tijdens de laatste Nintendo Direct die eerder vandaag plaatsvond

Story of Seasons: A Wonderful Life kwam oorspronkelijk in 2004 uit op de GameCube. De game kwam toen uit onder de naam Harvest Moon: A Wonderful Life. In de remake erf je net als in het origineel de boerderij van je vader in de Forgotten Valley, een dorp gevuld met de nodige excentrieke personages. Jouw voornaamste taak is om je boerderij een succes te maken, de liefde te vinden en jouw kind goed op te voeden. Dit is de tweede Story of Seasons-remake. Een paar jaar terug kwam er al een remake uit van Story of Seasons: Friends of Mineral Town. De aankondigingstrailer van de A Wonderful Life-remake is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Story of Seasons: A Wonderful Life moet ergens volgend jaar uitkomen voor de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Nintendo Direct

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: A Wonderful Life

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 juni 2023

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord