Video: Story of Seasons krijgt nieuw deel en multiplayer game

Geplaatst:
Aangepast: 27 mei 2023 09:21

Er zijn twee nieuwe games aangekondigd voor de Story of Seasons-franchise. Het gaat om een multiplayer game en een nieuw deel in de franchise.

Tijdens de allereerste Marvelous Game Showcase werd er natuurlijk gefocust op Story of Seasons. De franchise viert namelijk dit jaar zijn 27-jarige jubileum en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo werd onder andere de aanstaande release van Story of Seasons: A Wonderful Life benoemd, maar werden er ook twee nieuwe games tijdens de presentatie onthuld. Van de nieuwe Story of Seasons-game werden een paar beelden getoond van een boerderij in de game en de dieren daarop. Veel informatie werd nog niet gegeven, maar er werd gezegd dat de game zich meer focust op de 'ervaringen' van de speler en er meer aandacht wordt besteed aan de visuals in de game. Van de multiplayergame werd alleen concept art getoond met de informatie dat het een Story of Seasons-game is die je met iedereen kan spelen. De presentatie is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Wanneer de Story of Seasons-games uitkomen is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk op welke platformen de games gaan verschijnen.

Bron: Marvelous

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: A Wonderful Life

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 juni 2023

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord