Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Aliens: Dark Descent

  • Ontwikkelaar Tindalos Interactive
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Strategiegame Aliens: Dark Descent aangekondigd

De Summer Game Fest showcase begon al goed met een nieuwe aankondiging. Via de tweede trailer werd namelijk Aliens: Dark Descent aangekondigd.

Het is alweer flink wat jaren geleden dat Alien: Isolation uitkwam. Het werd dus wel tijd voor een nieuwe singleplayer-game in de Alien-franchise. Hoewel het begin van de trailer doet vermoeden dat het net zoals Alien: Isolation gaat worden is dat niet helemaal het geval. Aliens: Dark Descent wordt namelijk een real-time strategiegame. Samen met een groep Colonial Marines moet je een Xenomorph uitbraak tegenhouden op de maan Lethe. Niet alle vijanden die je gaat tegenkomen herken je uit de franchise, want er zijn ook wat nieuwe vijanden aanwezig. Ondertussen moet je ervoor zorgen dat het team zowel fysiek als mentaal gezond blijft. Je kunt de volledige trailer hieronder bekijken.

Aliens: Dark Descent verschijnt in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?