Trailer: Strategiegame Aliens: Dark Descent aangekondigd

Geplaatst:

De Summer Game Fest showcase begon al goed met een nieuwe aankondiging. Via de tweede trailer werd namelijk Aliens: Dark Descent aangekondigd.

Het is alweer flink wat jaren geleden dat Alien: Isolation uitkwam. Het werd dus wel tijd voor een nieuwe singleplayer-game in de Alien-franchise. Hoewel het begin van de trailer doet vermoeden dat het net zoals Alien: Isolation gaat worden is dat niet helemaal het geval. Aliens: Dark Descent wordt namelijk een real-time strategiegame. Samen met een groep Colonial Marines moet je een Xenomorph uitbraak tegenhouden op de maan Lethe. Niet alle vijanden die je gaat tegenkomen herken je uit de franchise, want er zijn ook wat nieuwe vijanden aanwezig. Ondertussen moet je ervoor zorgen dat het team zowel fysiek als mentaal gezond blijft. Je kunt de volledige trailer hieronder bekijken.

Aliens: Dark Descent verschijnt in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Dark Descent

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Tindalos Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord